Category: Blog

Cu nemtii la Beca’s Kitchen

11800205_10206379754391316_766183442146569931_n

Aseara cred ca am visat.  Da. Parca ceea ce s-a intamplat a fost asa frumos, ca intr-o poveste. Mi-am petrecut seara cu oameni minunati (si pe care nu ii cunosteam inainte), mancare fantastica – nu, nu exagerez cand folosesc acest cuvant si o gazda de imi venea sa o iau in brate. Ah, stai. Am imbratisat-o si am pupat-o. Asa de dragalasa era.

Read more ...

[video] Apropie-te de cei dragi

stefania zoican

Am intrat intr-o epoca in care alergam tot timpul, vrem sa facem cat mai multe lucruri deodata si uitam ce este cu adevarat important pentru noi. Sau mai degraba cine este cu adevarat important pentru noi. Uitam de oamenii de langa noi, de oamenii dragi. 

Read more ...

[video] Cum sa creezi spatiu personal

spatiu personal

In acest videoblog vorbesc despre cum sa creezi spatiul personal, cum sa te pozitionezi intr-o zona in care te simti confortabil si in siguranta atunci cand comunici cu ceilalti oameni.

Read more ...

[video] Despre vulnerabilitate

Vulnerabilitate

In acest videoblog vorbesc despre vulnerabilitate: despre plans, despre furie, despre sentimente care sunt "condamnate" de societate, care sunt vazute ca fiind negative si pe care multi dintre noi ni le reprimam.

Read more ...

[video] Ai incredere in tine!

video23

Acum ceva timp a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat ceva timp cu mine sa ma gandesc la ultimii ani care au trecut si m-am simtit coplesita de transformarile care au avut loc in viata mea.

Recunoscatoare si fericita pentru cine sunt.

Read more ...


Citate

Doamne cat de fain ai putut scrie…. nu-mi vine sa cred, s-au mai scris articole despre noi, dar asta e atat de cald si de profund ca m-ai emotionat total. Multumesc, esti minunata si te mai astept cu drag pe la noi. — Andreea Beca – Beca’s Kitchen

Oameni Frumosi

Newsletter