Category: Blog

[video] Apropie-te de cei dragi

stefania zoican

Am intrat intr-o epoca in care alergam tot timpul, vrem sa facem cat mai multe lucruri deodata si uitam ce este cu adevarat important pentru noi. Sau mai degraba cine este cu adevarat important pentru noi. Uitam de oamenii de langa noi, de oamenii dragi. 

Read more ...

[video] Cum sa creezi spatiu personal

spatiu personal

In acest videoblog vorbesc despre cum sa creezi spatiul personal, cum sa te pozitionezi intr-o zona in care te simti confortabil si in siguranta atunci cand comunici cu ceilalti oameni.

Read more ...

[video] Despre vulnerabilitate

Vulnerabilitate

In acest videoblog vorbesc despre vulnerabilitate: despre plans, despre furie, despre sentimente care sunt "condamnate" de societate, care sunt vazute ca fiind negative si pe care multi dintre noi ni le reprimam.

Read more ...

[video] Ai incredere in tine!

video23

Acum ceva timp a fost ziua mea de nastere. Mi-am luat ceva timp cu mine sa ma gandesc la ultimii ani care au trecut si m-am simtit coplesita de transformarile care au avut loc in viata mea.

Recunoscatoare si fericita pentru cine sunt.

Read more ...

[video] Cum sa iti stabilesti prioritatile

stabilirea prioritatilor

Am creat un video despre cum sa iti stabilesti prioritatile pentru noul an.

De-a lungul anilor mi-am mai setat prioritati, dar cumva, ajungeam sa nu le respect. Uitam de ele, iar la sfarsitul anului imi dadeam seama ca nu le implinisem si eram dezamagita de mine.

Read more ...


Citate

Esti absolut fascinanta! Te “urmaresc” de mult si… fur ca o hapsana din tot ce postezi frumos! Un mare BRAVO pt tot ce faci! — Simona Acsinte

Oameni Frumosi

Newsletter