Vindecarea prin afirmatii pozitive

Author: Stefania Zoican - Posted in : Evenimente.

In perioada 25 noiembrie – 1 decembrie 2013 oameni-frumosi.ro a creat un program GRATUIT de afirmatii pozitive care ne vor ajuta sa fim mai constienti de gandurile si cuvintele noastre, sa le inlocuim pe cele negative cu unele pozitive, atragand astfel experiente pozitive in viata noastra.

 

pozitiva-gandire

Timp de 7 zile veti primi pe mail, in fiecare zi, cate o afirmatie pozitiva, explicata astfel incat sa intelegeti ce convingeri negative inlocuieste aceasta afirmatie.

Afirmatiile se vor referi la diferite aspecte din viata noastra: sanatate, iubire, bani, teama, etc, si vor fi insotite de un set de exercitii pe care sa le puneti in practica, astfel incat sa inlocuiti vechile convingeri limitative cu unele noi, constructive.

Afirmatiile sunt fraze pe care le gandim sau le rostim. Orice gand pe care il avem si orice cuvant pe care il rostim reprezinta o afirmatie. Constienti sau nu, noi aplicam afirmatiile in viata noastra in mod constant.

Prin cuvintele si gandurile noastre, noi ne cream toate experientele vietii, pe care le atragem catre noi.

O afirmatie este punctul de plecare pe calea schimbarii.

Practicarea afirmatiilor pozitive reprezinta alegerea constienta a unor cuvinte frumoase care ne ajuta sa eliminam o situatie negativa din viata noastra si sa cream o situatie pozitiva noua.

Foarte multi oameni emit afirmatii negative:

-"Nu sunt destul de bun"
-"Nu pot"
-"Nu stiu"
-"Nu merit"
-"Nu sunt frumos/frumoasa"
-"Ce prost sunt"
-"Sunt singur/a"
-"Nimeni nu ma iubeste"
etc

Aceste afirmatii nu ne fac bine si nu sunt deloc constructive pentru noi. Ne fac mici, neajutorati si nu ne ajuta deloc sa luam decizii potrivite pentru noi.

Noi purtam continuu un dialog interior si el reprezinta un sir neintrerupt de afirmatii. Pe baza acestui dialog, se vad rezultatele in viata noastra.

Este timpul sa schimbam aceste afirmatii negative cu unele pozitive, care sa ne ajute in viata, sa ne dea curaj, sa ne faca mai puternici.

Vom invata astefel sa ne scgimbam modul de a gandi, urmand apoi ca dupa incheierea programului sa fim capabili sa ne cream propriile afirmatii si ganduri pozitive.

Programul este GRATUIT, iar inscrierile se fac mai jos pana pe data de 22 noiembrie 2013.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>