Numele meu este Stefania. Sunt un om deschis, sunt sensibila, sunt vulnerabila, sunt copilaroasa, sunt feminina, sunt cu capul in nori si picioarele pe pamant, sunt in multe feluri si cu toate astea SUNT si atat.
Cred intr-o lume in care fiecare isi urmeaza visul, in care muncim cu drag si cu placere, in care ceea ce facem ne umple sufletul de bucurie, in care ne conectam ca oameni. Si atat timp cat credem in ceva, acel ceva este posibil. Intotdeauna!

Imi place sa scriu, sa pictez, sa fac fotografii, sa calatoresc, sa fac sport, sunt pasionata de oameni si de comunitati, ador sa intalnesc oameni care ma inspira, oameni care isi armonizeaza gandurile cu actiunile, oameni de la care am de invatat. De cand ma stiu, am simtit oamenii.
Ador sa stau in preajma lor, sa ii ascult, sa ii observ, sa ii vad, sa radem, sa vorbim, sa povestim impreuna.

Ma intrebam de unde vine deschiderea asta a mea si dragul pentru povestile oamenilor si mi-am adus aminte ca atunci cand eram mai mica dormeam cu bunica mea, iar seara inainte de culcare incepea sa imi povesteasca toata viata ei, de cand era mica. Adoram aceste nopti.
Si cateodata atipeam, iar ea se oprea, crezand ca am adormit, dar eu inganam cu jumatate de voce: “Si mai cum era?” tocmai ca sa nu se opreasca din povestit, iar ea relua de unde ramasese. Noi cateodata traim experiente cu asemenea intensitate, incat isi pun amprenta asupra intregii noastre vieti.

Am urmat doua facultati cu profil economic: Academia de Studii Economice, Bucuresti si Institutul Franco-Roman de Gestiune – Clermont-Ferrand – Franta, dar si un master in Comunicare si Relatii Publice.

Sunt pasionata de dezvoltarea mea personala. Am fost la multe seminarii si conferinte de dezvoltare personala, atat in tara cat si in strainatate, am citit carti pe aceasta tema, dar consider ca nimic nu se compara cu experienta proprie. Iar pentru a creste si a evolua avem nevoie sa stam mai mult timp cu noi, sa ne analizam si sa ne observam gandurile, avem nevoie sa ne relaxam, sa ne acceptam asa cum suntem, sa ne bucuram de cine suntem.

Cand am decis sa creez acest site a fost pentru a inspira oamenii cu ajutorul impartasirilor mele, dar si a oamenilor pe care eu ii intalnesc, iar viziunea mea este sa creez o lume in care oamenii cred in fortele proprii, cred in ei insisi, in visurile lor!

IMPORTANT!  oameni-frumosi.ro NU este Caminul de batrani Sf. Luca. Pentru internari va rugam sa va adresati direct caminului, nu sa scrieti site-ului. Noi doar am facut o actiune de voluntariat acolo. Mai jos aveti adresa. Multumim. In toamna lui 2011 am simtit nevoia sa organizez un act de caritate pentru batrani. Organizasem in primavara pentru copii […]

Read More...

In 2011, in timp ce lucram in cadrul unei companii multinationale, am aflat ca sediul central din Statele Unite sponsorizeaza actiunile de caritate. Mi s-a parut extraordinar acest lucru si la un moment dat, am simtit nevoia sa initiez si sa organizez o actiune de caritate.

Read More...

Acum ceva timp am plecat impreuna cu niste prieteni intr-o excursie in Norvegia. Ne propusesem sa vedem o parte din aceasta minunata tara vizitand cat mai multe locuri turistice. Doua dintre aceastea sunt Kjerag si Preikestolen, doua platforme de unde se observa  privelisti minunate, de unde vezi fiordurile si muntii ce le inconjoara. Muntii in […]

Read More...