Seminar gratuit- Renunțarea la perfecțiune- 16 Decembrie

Reading Time: 2 minutes

Inca de mici copii ni se spune sa fim perfecti. Sa ascultam, sa facem cum este “bine”, sa fim atenti ce vorbim, suntem comparati cu ceilalti, asa incat am crescut sa tindem mereu sa fim altcineva decat suntem noi cu adevarat.

In acest fel ne privam de libertatea de a fi noi.


Va invit la acest seminar gratuit in data de 16 Decembrie 2017 sa vorbim, sa ne cunoastem, sa invatam sa descoperim cine suntem, sa intelegem, sa dez-invatam ce am fost invatati, astfel incat sa ne dam dam voie sa fim noi insine din nou.

Sa fim liberi, veseli, fara prejudecata sau judecata fata de noi insine, sa nu ne mai etichetam, sa nu mai credem ca “ar trebui” sa fim intr-un anumit fel.

Renuntarea la perfectiune inseamna sa te accepti asa cum esti, cu calitati si “defecte”, cu bune si rele, cu ceea ce esti, cu ceea te inconjoara, cu lumina si umbra, cu totul.

Inseamna sa inveti sa te relaxezi, sa iti iei viata in maine asa cum este, sa incepi de acum daca vrei sa incepi ceva, sa nu mai amani sa traiesti.

Vom avea parte de 3 ore in care ne vom conecta cu noi insine, vom intelege de unde vine aceasta nevoie de perfectiune si vom invata sa dam drumul la control.

Vino pentru tine.

Seminarul va fi facilitat de Stefania Zoican, fondatoarea site-ului oameni-frumosi.ro. “Dupa multe cautari am descoperit a vreau sa daruiesc oamenilor relaxare, bucurie, inspiratie, conectare, joaca. Toata viata mi-am dorit sa fiu perfecta si am descoperit ca nu aceasta este solutia unei vieti traite in iubire, compasiune, libertate. Ci a invata sa ne lasam in voia vietii, sa privim lucrurile dintr-o anumita perspectiva si de a ne da voie sa fim pur si simplu.”

Locuri limitate. Inscrieri doar cu mail la: oamenifrumosi1@gmail.com

Seminarul va avea loc la Power Yoga Romania: Șoseaua Pipera 44, București 077190

Te asteptam cu drag![:]

Lasă un răspuns

Close Menu