Workshop Renunțarea la perfecțiune -15 Mai

Reading Time: 2 minutes
Inca de mici copii ni se spune sa fim perfecti. Sa ascultam, sa facem cum este “bine”, sa fim atenti ce vorbim, suntem comparati cu ceilalti, asa incat am crescut sa tindem mereu sa fim altcineva decat suntem noi cu adevarat.
 
In acest fel ne privam de libertatea de a fi noi.
 
Va invit la acest seminar sa vorbim, sa ne cunoastem, sa invatam sa descoperim cine suntem, sa intelegem, sa dez-invatam ce am fost invatati, astfel incat sa ne dam dam voie sa fim noi insine din nou.
 
Sa fim liberi, veseli, fara prejudecata sau judecata fata de noi insine, sa nu ne mai etichetam, sa nu mai credem ca “ar trebui” sa fim intr-un anumit fel.
 
Renuntarea la perfectiune inseamna sa te accepti asa cum esti, cu calitati si “defecte”, cu bune si rele, cu ceea ce esti, cu ceea te inconjoara, cu lumina si umbra, cu totul.
 
Inseamna sa inveti sa te relaxezi, sa iei viata asa cum este, sa incepi de acum daca vrei sa incepi ceva, sa nu mai amani sa traiesti.
 
Vom avea parte de 3 ore in care ne vom conecta cu noi insine, vom intelege de unde vine aceasta nevoie de perfectiune si vom invata sa dam drumul la control.
 
Vino pentru tine.
 
Seminarul va fi facilitat de Stefania Zoican, fondatoarea site-ului oameni-frumosi.ro. “Dupa multe cautari am descoperit a vreau sa daruiesc oamenilor relaxare, bucurie, inspiratie, conectare, joaca. Toata viata mi-am dorit sa fiu perfecta si am descoperit ca nu aceasta este solutia unei vieti traite in iubire, compasiune, libertate. Ci a invata sa ne lasam in voia vietii, sa privim lucrurile dintr-o anumita perspectiva si de a ne da voie sa fim pur si simplu.”
 
Am organizat workshop-uri in Bucuresti si Berlin.
 
Feedback de la o participanta in Berlin:
 
“On a sunny Sunday afternoon in Berlin I participated in the “Letting go of perfectionism” workshop organised by Stefania. She is a very warm and calm person, who created a nice atmosphere and a safe place for sharing personal experiences. Stefania is an attentive listener who mildly encourages you with her questions to get deeper into your inner world, express your thoughts and feelings, thereby guiding you through your transforming experience. On her journey to self-understanding and discovery, she has experimented with different approaches and methods, which she shared with us. I found her tips really useful and am since then trying to incorporate them into my everyday life. The structure and the sequence of her workshop were balanced with enough time to relax, create your own experience through meditation and then share it in the circle. The trust-building and hugging games were a fun and essential part of the workshop, which brought us closer together and helped us all to feel more connected. Thank you for the shared time and energy! Hugs, Marina”
 
Investitia ta: 50 de lei. Iar daca mai vii cu cineva este 40 lei de fiecare.
 
10% vor merge la o Casa de copii pentru care vom crea ulterior eveniment.
 
Locatia va fi anuntata participantilor.
 
Locuri limitate. Pentru inscrieri va rugam sa ne dati un email la adresa: oamenifrumosi1@gmail.com.
 
Te rugam sa ne lasi un nr de telefon pentru a pastra legatura. Nu vom impartasi cu nimeni informatiile tale personale.
 
Te asteptam cu drag!
[:]

Lasă un răspuns

Close Menu