My story

 

De cand ma stiu am fost pasionata de oameni. Am fost interesata sa socializez cu ei, sa invat de la ei, sa impartasim ganduri, experiente. Oameni faini se gasesc peste tot in lume. Important este sa fii curios, sa fii deschis, sa te lasi surprins.

La fel invatam si din calatorii, iar oamenii sunt mare parte din aceste calatorii. De fiecare data cand merg pe undeva, cunosc cel putin un om nou si iti voi povesti si tie despre el.
Calatoriile ne ajuta sa ne deschidem mai mult catre lume, sa ne integram mai mult, sa ne contopim cu ceilalti.

Pe site veti gasi articole si filmulete cu oameni pasionati, sinceri, oameni care se bucura de viata, oameni care se descopera pe sine pas cu pas, oameni care traiesc frumos, oameni cu sufletul deschis, oameni care ne inspira prin felul lor pasionat de a vorbi, de a fi, oameni care cred in ceea ce fac, oameni din a caror experienta invatam.

Tot aici veti gasi povesti din calatoriile mele pentru ca invat foarte mult din ele si sper sa te inspir si pe tine, recenzii, articole in “Blog” despre perspective, experiente, evenimente.

Uitandu-te in afara ta, te vei inspira si vei vedea ca lucrurile sunt posibile.

Scopul acestui site este sa te ajute sa traiesti cat mai autentic, sa te incante cu frumos, cu perspective noi, astfel incat, daca simti nevoia, sa aduci schimbari in viata ta si sa incepi sa traiesti autentic, cu pofta de viata si pasiune.

Sper sa iti placa aici, sa te simti ca acasa, sa te simti inspirat si sa revii oricand cu drag.

 
Close Menu