My story

Aici veti gasi articole si filmulete cu oameni pasionati, sinceri, oameni care se bucura de viata, oameni care se cauta si se descopera pe sine pas cu pas, oameni care traiesc frumos, oameni cu sufletul deschis, oameni care vad viata ca pe un dar, asa cum este ea cu adevarat de fapt, oameni care ne inspira prin felul lor pasionat de a vorbi, oameni care cred in ceea ce fac, oameni din a caror experienta invatam.

De-a lungul timpului am invatat ca nu trebuie sa fii cunoscut , nu trebuie sa fii neaparat vedeta ca sa ii inspiri pe ceilalti, trebuie doar sa traiesti ceea ce spui, iar ceea ce traiesti sa fie facut cu pasiune, cu drag. Acesti oameni pot fi oricine: poate fi o ruda, poate fi vecina, poate fi un om pe care il intalnim pe strada, putem fi noi.

Acesti oameni ne inspira si cu ajutorul lor ne dam seama ca niciodata nu este prea tarziu sa o luam de la capat, sa acordam atentie unei pasiuni, unui vis, sa ne acordam noua atentie, sa ne indreptam catre ceea ce ne cheama, catre noi, catre sufletul nostru, catre fiinta noastra, care este de fapt esenta existentei noastre.

Va doresc sa ii primiti cu inimile deschise pe acesti oameni si sa va bucurati de ei!

Ca sa rezum ce veti gasi aici pe site:

In sectiunea „Despre mine” veti gasi cateva informatii despre… mine. Cine sunt, sau mai bine zis cine cred eu ca sunt, dar si ce am facut. Cred ca actiunile unui om spun multe despre acel om. Daca nu cunoasteti pe cineva si vreti sa stiti totusi cum este, uitati-va la ce a facut si va veti da seama.

In sectiunea „Portrete” veti gasi interviuri cu oameni care si-au trasformat viata, cu accent pe viata profesionala. Si aceasta transformare vine din schimbarile care au loc in interiorul nostru. Iau interviuri oamenilor in care cred, oamenilor autentici, oamenilor integri, oamenilor care au parcurs un drum anevoios in viata si au razbatut, care au reusit sa se apropie de ei, de cine care sunt cu adevarat. De la acesti oameni avem ce invata.

In sectiunea „Conversatii” veti gasi interviuri filmate, luate oamenilor care m-au inspirat si care au ceva de spus. Le spun „conversatii” pentru ca ele sunt pur si simplu un discurs purtat cu acei oameni. Fara un cadru oficial. Doar unul relaxat, amical, intr-o atmosfera obisnuita, prieteneasca.

In sectiunea „Povestiri” gasiti scurte istorioare, descrieri ale oamenilor pe care ii intalnesc de-a lungul vietii si de la care am mai invatat cate ceva, care mi-au fost alaturi o perioada mai scurta sau mai lunga de timp. Oameni care imi sunt dragi.

In sectiunea „Blog”-sunt doua tab-uri: in „Ganduri” veti gasi articole scrise de mine, cu lectii invatate din propria-mi experienta, dar si videoblog-uri, tot cu lectii pe care vreau sa le dau mai departe. Ideea cu videoblog-ul a venit tot din dorinta de a ma exprima, de a fi si mai aproape de oameni.

Iar in tab-ul „Evenimente” –conferinte pe care le organizez sau la care am vorbit, seminarii de seara, programe online, actiuni pe care le intreprindem pentru alti oameni frumosi cu scopul de a-i ajuta, de a le fi alaturi si de a le darui din putinul sau multul pe care il avem si noi: case de copii, aziluri de batrani, oameni ai strazii, etc.

In sectiunea „Contact” imi puteti scrie si va puteti inscrie la Newsletter. Trimit saptamanal email-uri cu informatii pe care nu le scriu pe site sau pe pagina de facebook.

Scopul acestui site este de a aduce cat mai multa inspiratie in vietile oamenilor, de a-i ajuta sa traiasca cat mai autentic,  de a-i ajuta sa isi regaseasca pasiunea si pofta de viata.

Filmuletul de mai jos ne inspira sa incepem sa ne traim propriul vis si nu al altora.

Fiecare dintre noi este unic si in acelasi timp la fel. Nu exista o reteta dupa care ar trebui sa traim tocmai pentru ca nevoile noastre sunt diferite.

Suntem unici prin faptul ca niciodata nu o sa gasiti pe cineva identic cu dvs, si in acelasi timp la fel: avem visuri, avem pasiuni, dorinte, nevoi, avem frici, avem indoieli, frustrari. La exterior suntem la fel, insa in interior pentru fiecare arde alt foc.

Credeti in unicitatea voastra, bucurati-va de ea.

Close Menu