Ziua Zambetului

Reading Time: 2 minutes[:ro]

“A warm smile is the Universal language of kindness” ~ William Arthur Ward


Cum ar fi daca ai merge pe strada si ai primi un zambet din inima, autentic, de la cineva?
Sau daca tu ai darui unul?
In data de 20 Septembrie, oameni-frumosi.ro declara Ziua Zambetului!

Pentru a zambi nu avem nevoie sa ne gandim prea mult, zambetul este gratuit, zambetul este un mod natural de a impartasi starea noastra de bine cu ceilalti. 

Zambetul deschide inimi, apropie oameni, creeaza conexiuni, ne face sa ne simtim bine, ne face mai atragatori, oamenii vin mai usor spre noi. Cand zambim nu avem cum sa fim tristi. 

Zambetul relaxeaza fata, corpul si ne aduce intr-o stare in care ne este pur si simplu bine.

Anul acesta am fost pentru o perioada mai indelungata in Elvetia. Imi aduc aminte cum vanzatoarele din magazine imi zambeau si ce stare frumoasa imi dadea acest gest. Cand m-am intors in Romania, povestea s-a schimbat. Atunci am realizat cat de mult conteaza un zambet.

In urma experientei cu domna de la banca si in care am povestit aici:http://oameni-frumosi.ro/blog/daruieste-un-zambet/, mi-am dat seama cat de mult ii ajuta pe ceilalti un zambet pe care eu il daruiesc.

Astazi daruieste un zambet celor pe care ii intalnesti. Unui om drag, colegilor de munca, unei vanzatoare din magazine, unui ospatar, unei persoane intalnite pe strada. Si daruieste cui simti tu. Ascultati-ti intuitia. Important este sa fie un zambet real, autentic, venit din inima.

Un zambet este ca un cadou!

Daca nu ai starea necesara, nu o face. Gesturile facute fortat nu ajung la inima oamenilor. Dar adu-ti aminte ca un zambet iti va schimba starea.

Ganditi-va la ceva frumos care vi s-a intamplat in ultima perioada. In detaliu. Amintiti-va cum v-ati simtit si zambiti.

Dati “join” la eveniment si invitati-va si prietenii.

Astazi este Ziua Zambetului! Daruieste si tu un zambet!

Lasă un răspuns

Close Menu