Prima intalnire de oameni frumosi

Reading Time: 3 minutes[:ro]
 
Prima intalnire de oameni frumosi!
Tema- Munceste cu pasiune

 

Crestem impreuna –  Saturday, May 25, 2013
Oamenii frumosi sunt oamenii pasionati, sinceri, oameni care se bucura de viata, oameni care se cauta si se descopera pe sine pas cu pas, oameni care traiesc frumos, oameni cu sufletul deschis, oameni care vad viata ca pe un dar, asa cum este ea cu adevarat de fapt.

Si toti suntem in felul acesta atunci cand suntem intr-un spatiu de relaxare si incredere in fortele proprii, atunci cand acceptam ca suntem in regula asa cum suntem, ca nu trebuie sa schimbam nimic la noi in afara perceptiei ca nu suntem destul de buni.

 

crestem-impreuna

 

Viziunea mea este sa creez o comunitate de oameni in care ne ajutam, in care avem aceleasi valori, in care ne sprijinim reciproc. Si in acelasi timp in care fiecare isi traieste propriul vis, indiferent care este acesta, lasand la o parte ceea ce i-au spus parintii, societatea, prietenii ca “ar trebui” sa faca. Fiecare om este unic, iar noi avem nevoie sa ne sarbatorim aceasta unicitate, sa ne bucuram de ea.

Cum putem face asta? Cu ajutorul celorlalti. Lasandu-ne inspirati, ghidati de alti oameni. Noi am fost lasati pe acest Pamant IMPREUNA, sa ne ajutam si sa ne sprijim intre noi. De aceea suntem toti aici, in acelasi loc.

Scopul acestor intalniri este sa ne inspire, sa ne conectam cu ceilalti, pentru a impartasi din experientele noastre, ne ajuta sa re-descoperim pas cu pas cine suntem noi cu adevarat. Ele vor avea loc periodic si vom aborda diverse teme care sa ne aduca mai aproape de ceilalti si de noi. Pentru a incepe sa traim viata pentru care am fost cu adevarat creati.

Vor fi invitati oameni care ne vor impartasi din experienta lor si care ne vor indruma, astfel incat noi sa ne gasim propriul drum.

Mediul este unul interactiv, dinamic, in care vom putea pune intrebari, vom face jocuri, totul dintr-un spatiu de relaxare.

TEMA acestei prime intalniri se numeste “Munceste cu pasiune”- si este dedicata celor care au inceput o afacere de suflet, celor care intentioneaza sa faca acest lucru, celor care cauta sa se descopere.

Avem 3 invitati care ne vor inspira si in acelasi timp ne vor ghida:

Irina Toma: de la “Duran Art by Irina Toma” o sa ne poveastesca cum a renuntat la un serviciu in banca pentru a se dedica complet pasiunii sale. Vom descoperi care a fost procesul ei de trecere de la un sistem bancar la a munci cu bucurie, la a avea un program liber si la a face lucrurile din suflet.

Andrei Tudose- de la “DeliveringLife”. A lucrat ca sistem administrator intr-o multinationala in Germania, iar cand a ajuns cel mai bun acolo si-a dat seama ca acesta nu este visul lui, ci a celor apropiati lui. Ceea ce face acum il apropie de oameni, iar ideile pe care le pune in aplicare cu DeliveringLife ii ajuta pe oameni sa iasa din rutina. Ne va vorbi despre cum sa ai incredere in propriile idei, despre comunitate, despre conexiunea cu ceilalti oameni.

Adrian Chira- de la “Personal Brand Grader”. A fost manager executiv intr-o banca, apoi director in alta, iar acum este pasionat de personal branding si online identity. Ne va vorbi despre experienta lui, despre schimbare si de ce opunem rezistenta la ea. Cu ajutorul lui vom afla de ce este util sa iti construiesti un brand personal si vom descoperi valorile noastre in viata si de ce sunt ele importante.

Va asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Close Menu