[video+ audio] Psiholog Mona-Cristina Comerzan- nevoi reale, boli, emotii, manifestari in corp

Reading Time: < 1 minute

In acest episod discutam cu psiholog Mona-Cristina Comerzan despre nevoi reale, emotii, boli, manifestarile lor in corp si multe altele.

Linkul audio Aici.

Despre Psiholog Mona-Cristina Comerzan

“Bună. Sunt Mona – Cristina și sunt de vocație psiholog. Am început să profesez în 2008 ca și consilier psihologic, simultan în online (pe atunci pe Yahoo Messenger), dar și în cabinet, lucrând individual cu adulți, copii, adolescenți, dar și cu grupuri, cupluri și familie. Până în 2008, eram pasionată să mă cunosc pe mine și pe cei din jur, fiind foarte intrigată de faptul că, în tinerețea noastră ca adulți, în loc să ne apropiem și să colaborăm către o viață bună, tindem să fim singuri împreună sau să ne izolăm cu agresivitate, fugind de intimitate și comunicare reală.

În cei 12 ani de profesare, ca și Consilier Psihologic si Terapeut, toți clienții mei s-au regăsit pe sine, și-au descătușat capacitățile de a-și crea viața așa cm și-o doresc și au învățat despre ei, despre ceilalți, despre viață, tot ce aveau nevoie ca să fie adulții împuterniciți, sănătoși și fericiți, cum suntem meniți să devenim.

De fapt, în cei 20 de ani de experiență continuă, de lucru cu mine și cu ceilalți, am descoperit și am aplicat reguli de funcționare sănătoasă a psihicului uman, reguli ce sunt înscrise în genomul uman și doar așteaptă să fie descoperite de noi, ca să avem viața bună pe care ne-o dorim.”

Pentru consultatii/programari pe Cristina o putei gasi aici: https://www.facebook.com/CabinetIndividualdePsihologieComerzanMonaCristina
si la telefon/WhatsApp: 0721 094 890

Lasă un răspuns

Close Menu