Curs de travel writing: cum sa calatoresti si sa fii platit pentru asta

Reading Time: 2 minutes[:ro]Ti-ai dorit vreodata sa calatoresti, dar nu ai stiut cum? Tin minte ca la un moment dat vedeam fotografii cu oameni prin tot felul de locuri ale lumii, unii chiar faceau bani cu asta.

Imi placea foarte mult si imi doream si eu sa aflu CUM. Am inceput chiar sa intreb oameni pe care ii admiram ca sunt plecati in calatorii, le dadeam mesaje si ii rugam sa imi spuna cum fac asta. Majoritatea dintre ei im raspundeau in doua cuvinte fara sa imi spuna exact ce fac, altii imi spuneau ca ei au un serviciu, iar calatoriile le fac doar din placere, cu bani din salariu.

Deja incepuse sa devina o frustrare ca unii calatoresc si sunt platiti pentru acest lucru, iar eu nu stiam CUM.

Marea mea intrebare a ramas fara raspuns pana cand am vazut pe Facebook recomandarea unei cunostinte: un curs de travel writing, sustinut de Ioana Budeanu!


Cred ca eu ma imprietenisem cu acea persoana pe internet, tocmai ca sa o cunosc pe Ioana, pentru ca de atunci nu prea am mai vorbit cu persoana respectiva. O cunoscusem la un eveniment si aia a fost.

Unele lucruri se intampla exact la timpul potrivit si vin de unde te astepti mai putin.

Cursul Ioanei este practic un curs in care ti se spune exact ce sa faci ca sa calatoresti si sa fii platit pentru asta. Trebuie doar aplicat.

Bineinteles ca nu am mai stat pe ganduri si mi l-am cumparat. Pentru ca asa am simtit.

Ioana iti ofera in cursul sau exact ingredientele de care ai nevoie ca sa te bucuri de o viata de calator. Ce imi place cel mai mult la ea este ca ofera absolut orice informatie de care ai nevoie si de care ea dispune. Nu poti sa zici ca stie ceva si iti ascunde. Pentru ca Ioana este foarte deschisa si doritoare sa te ajute sa reusesti.


Si mai vrei sa stii ceva? Este singurul curs de travel writing din Romania! Iar tu ai acces la el. 😀 Cat de misto este treaba asta?!

Uite mai multe detalii aici.

Ioana iti va povesti despre ea, cum a inceput sa faca acest lucru si cum poti avea acces la curs.


Daca simti sa faci ceva in directia asta, sa iti iei zborul, iti recomand acest curs. Nu mai sta pe ganduri.

Cu drag!

[:]

Lasă un răspuns

Close Menu