De ce imi place la Power Yoga Romania si ce am invatat aici

Reading Time: 4 minutes

Power Yoga Romania este un studio de yoga. Adus in Romania de Adrian si Adriana Gheorghiu, este primul studio de yoga in camera incalzita, tehnica cunoscuta si ca “hot yoga”.

Adrian si Adriana

Prima data cand am auzit de Power Yoga a fost cand am inceput provocarea de 40 de zile. Timp de 40 de zile, mergeai la practica la studio de 5-6 ori pe saptamana, iar daca nu ajungeai, faceai acasa, dimineata faceai meditatie ghidata, plus ca la sfarsit de fiecare saptamana aveam intalnire si primeam pentru saptamana urmatoare “tema”.

Mi-a placut inca de cand am inceput provocarea: oamenii de acolo erau deschisi, veseli, si inca intr-un fel foarte important, care nu se gaseste pe toate drumurile: primitori.

Organizatorii stiau ca ne asteapta o “provocare” si ne incurajau tot timpul. Cu siguranta si acest lucru m-a ajutat sa continui si sa termin provocarea.

Un lucru care imi mai place la Power Yoga este ca imbina yoga cu dezvoltare personala. Se discuta fiecare asana (postura din yoga), cum se executa corect si cum iti foloseste ea in viata. Cat de misto este asta?

Instructorii vorbesc in timpul orei de yoga si in timp ce iti explica toate astea te incurajeaza hai ca poti, mai rezista inca putin.

 


In plus, pe langa profesorul de yoga, la fiecare ora exista si un asistent care sta printre “studenti” si le arata, trecand pe la fiecare, cum se executa corect, atingandu-te gentil cu mainile, corectandu-te.

Nu stiu cum este treaba asta cu atingerea, insa se simte foarte. Cand stai tu acolo si te chinui, rugandu-te sa scapi si de data asta (mai ales daca esti incepator), transpiri de curg apele dupa tine, de la caldura care se degaja si de la miscarile pe care le faci, vine cineva si te atinge ca si cum te-ar atinge un inger, bland. Am simtit sustinere, bucurie ca cineva este acolo langa tine. Aleluia!

Si cred ca este singurul studio de yoga din Romania in care am fost si care are asistent.

De fiecare data cand merg la studio, daca am avut o zi mai proasta sau o stare mai proasta, dupa ora de power yoga, ies un alt om. Mai relaxata, mai zambitoare, mai energica. Asa ca daca ma simt mai nasol, stiu unde sa merg.


Ce am invatat la Power Yoga:

– ca poti sa ai o stare proasta, iar ca aceasta este temporara, va trece. Asa cum stai intr-o asana, si desi te chinui, sau nu ti-e bine, stii ca este doar temporara

– ca poti sa stai in disconfort, iar uneori chiar este nevoie sa treci prin asa ceva, ca sa obtii ceea ce doresti. De exemplu, starea de bine dupa ce stai in disconfortul asanelor

– cat de important este sa fii inconjurat de oameni care te sustin si care te accepta asa cum esti. Reusesti sa ai mai multa bucurie in suflet. Cu totii ne dorim sa fim acceptati exact asa cum suntem, iar atunci cand suntem recunoscuti ca atare, inflorim

– ca nu trebuie sa fii perfect sau ceea ce faci sa fie perfect, ca sa incepi ceva. Poti sa incepi acum cu ceea ce ai, important este sa incepi

– ca actiunea este de baza. Poti sa visezi tu mult si bine (etapa care este foarte importanta), dar daca nu treci la actiune, adica sa faci ceva in legatura cu ceea ce ai tu in minte, nu se intampla nimic. Stiu ca poate una ca un cliseu, dar sunt foarte multi oameni care doar viseaza, fara sa faca  nimic

– este minunat sa faci parte dintr-o comunitate iubitoare, cu care ai cel putin un lucru in comun (in acest caz yoga, dar daca incepi sa vorbesti cu oamenii care merg acolo, vei descoperi ca este mai mult de atat)

 


Cu siguranta ca am mai invatat si alte lucruri, dar de acestea imi amintesc in acest moment.


Asa ca daca simti nevoia sa te relaxezi, sa te simti primit,, acceptat, daca vrei sa iti depasesti limitele (in asane de fiecare data vei incerca sa o faci mai bine, mai corect, sa treci apoi la urmatorul nivel), iti recomand cu drag sa mergi la Power Yoga.

Gasesti programul lor aici: https://poweryogaromania.ro

Urmeaza un nou program de 40 de zile incepand cu data de 20 Ianuarie pana pe 1 Martie 2019. Va recomand acest program. Construieste vointa, caracter si prietenii. Informatii tot pe site-ul lor.


Daca ti-a placut acest articol si aceasta recomandare, te rog sa il recomanzi si prietenilor tai. Share. Multumesc!

 

[:]

Lasă un răspuns

Close Menu