Neclaritate

Reading Time: < 1 minute

Personal, imi place claritatea foarte mult. In ceea ce fac, intr-o relatie cu un om. Claritatea inseamna putere. Imi da forta.

Dar sunt si momente in viata cand suntem neclari. Si de multe ori ne acuzam, ne invinuim ca nu stim care este urmatorul pas.

DSC_0770Neclaritatea aduce confuzie, iar atunci cand avem neclaritate, suntem intr-o stare de nemiscare. Nu stim ce sa facem, incotro sa o luam. Din cauza acestei stari suntem dezorientati.

De curand mi-am dat seama ca este in regula si sa fim neclari. Este firesc sa avem si astfel de trairi. Doar nu ne-am nascut sa stim tot timpul totul.

Viata este un drum al descoperirii de sine. Atat timp cat avem acest gand, neclaritatea ne introduce intr-o stare de curiozitate, de descoperire, dar si de relaxare.

Atunci cand suntem neclari, este un moment bun sa experimentam, sa exploram si sa ne bucuram de aceasta perioada. suntem ca un copil care invata lucruri noi. Cu relaxarea ca vom afla raspunsul (toate au un raspuns) si sa fim  tot timpul in intentia de a il descoperi. Asa ca atunci cand suntem neclari, liber la experimentat. 

Lasă un răspuns

Close Menu