[video] Despre autenticitate cu Cristina Turcu

Reading Time: < 1 minute

Haideti sa o cunoasteti pe Cristina. Cand am intalnit-o prima data, mi-a placut ca este sensibila, ca este preocupata de sine, sa se cunoasca, sa se descopere, sa afle cine este si nu cine i s-a spus ca este.

Este un om plin de viata, careia ii place sa incerce lucruri noi, este pasionata de gatit, si nu orice fel de gatit, gateste raw. Face niste prajituri delicioase!

Cristina este un om senin, plin de caldura si voie buna.

 

In filmuletul de mai jos vorbeste despre un subiect care o preocupa pe ea, dar si pe multi dintre noi: curajul, puterea de a fi noi insine in orice moment, de a fi autentici.

Spun “curaj” pentru ca de multe ori incercam sa fim in exterior altfel decat simtim in interior, de teama de a nu da bine, de a nu fi penibili, ridicoli, de a parea intr-un fel in care nu suntem. Insa in felul acesta, concentrandu-ne pe cum ar trebui sa fim, in loc sa fim pur si simplu asa cum simtim, pierdem foarte multa energie. Pentru ca atentia noastra este in exteriorul nostru, si nu in interior, unde suntem cu adevarat centrati.

Vorbeste despre cat de important este sa traim o viata in care devenim constienti de cine suntem, sa petrecem timp cu noi, sa invatam din experiente, sa avem alaturi oameni care ne sustin.

Despre cat de important este sa traim experientele pe care noi ni le dorim, astfel incat, la batranete sa fim multumiti si linistiti cu viata pe care am trait-o. 

Urmariti filmuletul, o sursa de inspiratie pentru noi toti.

 

This Post Has 2 Comments

  1. Câtă frumusețe! Ce vorbe frumoase. Aceștia sunt adevarații oameni! Să fiți iubite!

    1. Multumim Becky! La fel si tu!  Cristina are acum un copil, transmite iubirea mai departe.

Lasă un răspuns

Close Menu