Asociatia O.K.

Reading Time: 2 minutes

Acum cativa ani am descoperit o asociatie a caror membri erau copii si adulti cu handicap/dizabilitati fizice si care jucau tenis de masa.

Si nu numai ca jucau tenis de masa, dar mergeau impreuna cu antrenorul lor, d-nul Florin Milciu, la concursuri in tara si peste hotare. D-nul Milciu fiind el insusi paralizat pe partea stanga, si-a modificat masina astfel incat sa poate fi adaptata nevoilor lui.

Cand am mers impreuna cu un prieten sa ii vizitez pentru prima data, ca sa aflu mai multe despre ei, nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit ca se antrenau in centrala unui bloc de locuinte, undeva prin cartierul Berceni.

Acesti oameni sunt oameni care nu au renuntat la viata, nu au renuntat la ei insisi, nu au renuntat sa se bucure, nu au renuntat sa traiasca. Oameni care nu si-au pierdut speranta. 

Desi aveau greutati care le ingreunau posibilitatea de a se deplasa, faceau eforturi sa mearga mai departe.

Si pentru ca aveau nevoie de echipament pentru a se antrena, dupa vizita aceea, am mers in compania in care lucram in momentul respectiv si am strans bani pentru a-i ajuta asa cum a putut fiecare dintre noi si cei care au dorit au completat si formularul pentru a dona cei 2 % din impozitul anual pe venit.

Singura sursa de bani a celor din asociatie provin din donatiilor oamenilor si cei 2 %.

Oare cati dintre noi, la cel mai mic obstacol, nu suntem gata sa renuntam?

De la acesti oameni am invatat in acea zi o mare lectie: oricat de greu este, nu renunta niciodata! Ai puterea sa mergi mai departe, ai puterea sa lupti!

Daca doresti sa ii ajuti, trimite-mi un email la stefania@oameni-frumosi.ro si te pot pune in legatura cu d-nul Milciu, antrenorul lor. Poti sa ii ajuti cu bani sau sa completezi fisa pentru a le trimite 2 % din impozitul anual pe venit.

Oamenii acestia au nevoie de ajutorul nostru, au nevoie sa stie ca nu sunt singuri.

Putei sa aflati mai multe despre Asociatia O.K. aici: https://sites.google.com/site/asociatiaokclubbucuresti/ 

sau de pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/OkClubBucuresti

 

Lasă un răspuns

Close Menu